1.900 alumnes de totes les escoles del municipi participen en el 26è Cros Atlètic Vila de Palamós “4a edició Cros Escolar Adel Mechaal”

Aquest matí (07/11/19) ha tingut lloc al Passeig del Mar de Palamós la 26a edició del tradicional Cros Atlètic Vila de Palamós “4a edició Cros Escolar Adel Mechaal”, organitzat pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

Un any més la participació ha est molt elevada amb un tota del 1.900 atletes, alumnes de tots els col•legis de la vila (escola d’educació especial Els Àngels, Vedruna, La Salle, Vila-romà, La Vila, IES Palamós) i amb edats compreses entre 5 i 17 anys.

Les categories participants (femení i masculí) al Cros han estat les de: caganius, per a infants de 5 anys; prebenjamí; benjamí; aleví; infantil, cadet i juvenil.

Segons la categoria participant s’ha establert el tipus de circuit a utilitzar, realitzant les proves en tres circuits diferents, el circuit “A” de 200 metres, el “B” de 500 i el “C” de 900 metres, que permeten realitzar curses amb distàncies que van des dels 200 metres per als alumnes de P-5, fins als 1.800 metres dels de 3r i 4t d’ESO i batxillerat. Les diferents curses programades, un total de dinou, s’han desenvolupat al passeig del Mar.

Amb l’objectiu de motivar als joves esportistes s’ha establert l’atorgament d’una medalla commemorativa a tots els participants de totes les categories i s’han atorgat trofeus pels tres primers classificats en les categories de juvenil, cadet i infantil.

Adel Mechaal, ambaixador de la vila i exemple per als joves
L’any 2016 l’Ajuntament de Palamós va atorgar el nom del reconegut atleta palamosí a aquesta cursa. Amb aquesta distinció Palamós reconeix un cop més els mèrits esportius de Mechaal dedicant-li aquesta destacada prova escolar en la qual el jove esportista local va competir dels 5 als 16 anys.

La brillant progressió realitzada per Adel Mechaal, campió d’Espanya en diverses categories, amb èxits esportius europeus i participant en els jocs olímpics, el fa clar ambaixador de la vila i exemple per als joves del municipi, fomentant en aquesta trajectòria d’èxits valors tan importants com el de la constància, el sacrifici o l’esforç.

Precisament Adel Mechaal ha pogut fer un forat a la seva agenda d’entrenaments per ser present avui a Palamós, participant en el lliurament de trofeus als i les joves guanyadors/es de les diverses proves atlètiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat