Acte de celebració del centenari de Maria José Jiménez Carruesco, al centre Palamós Gent Gran

La palamosina Maria José Jiménez Carruesco, resident actualment al centre Palamós Gent Gran, ha celebrat el seu aniversari, arribant a l’edat de cent anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb totes les persones residents al municipi que superen el centenari, la regidora de Gent Gran, Laura Lafarga, va felicitar la senyora Jiménez en nom del municipi.

L’acte va tenir lloc divendres passat, 6 de març, al centre sociosanitari Palamós Gent Gran, on Maria José Jiménez resideix actualment. Diversos usuaris així com el personal i la direcció d’aquest servei, es van sumar a la celebració que també va comptar amb la presència de la família i amics de la senyora Jiménez.

Durant la celebració de l’aniversari es va lliurar a l’homenatjada la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

Maria José Jiménez va néixer l’any 1920, a Barbastro (Huesca), on va viure fins a contraure matrimoni amb el seu marit, Fernando Pérez-Mañanet, moment en el qual es trasllada a Barcelona, on neixen els seus dos fills.

Vidua des de fa vint-i-cinc anys, la senyora Jiménez va traslladar la seva residència a Palamós l’any 1994, en un pis situat a la zona de l’Eixample, i des de fa un temps, que es troba resident al centre Palamós Gent.

Actualment la Maria José Jiménez Carruesco té un fill, tres néts i cinc besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat