Alumnes de 3r d’ESO de l’escola Vedruna visiten l’Ajuntament de Palamós

Una trentena d’alumnes de 3r d’ESO de l’escola Vedruna de Palamós, van visitar ahir dimecres, 16 de març, l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta activitat s’inclou dins l’assignatura optativa de periodisme que estudien aquests alumnes, i es fonamenta en poder entrevistar directament l’alcalde de la vila, Lluís Puig, i la regidora d’Ensenyament, Natàlia Casellas, per tal de conèixer de manera més directa i concreta les tasques desenvolupades en el seu càrrec i aprofundir en el funcionament de les diverses àrees i serveis municipals.

La visita es va iniciar per la sala d’actes de l’edifici on es realitzen els plens municipals. En aquest espai els joves escolars, varen preguntar i conversar amb l’alcalde i la regidora, els quals van donar resposta a les seves preguntes, principalment enfocades a conèixer les responsabilitats dels seus càrrecs.

Visita a les dependències
En la seva visita a l’Ajuntament, aquests alumnes de l’escola Vedruna amb edats de 14 i 15 anys, van poder conèixer de prop els diversos serveis, fent un recorregut per les dependències municipals.

Aquesta visita per l’Ajuntament es va iniciar per l’Oficina d’Atenció Ciutadana, seguint per les àrees de Serveis Econòmics, Serveis Tècnics o Urbanisme.

Un cop finalitzat aquest itinerari els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Vedruna de Palamós van accedir a la sala noble de l’edifici on van conèixer la història i l’ús d’aquest espai que acull els actes protocol•laris i de representació del municipi i de la corporació, així com les cerimònies de casaments civils que tenen lloc a l’edifici de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp