Aprovat l’asfaltatge d’un nou tram de la ronda de l’Est

Durant aquest primer trimestre de l’any es durà terme el procés d’asfaltatge d’un nou tram de la ronda de l’Est (vial del Port). Així ho va aprovar el ple municipal realitzat ahir a l’Ajuntament de Palamós.

El tram que s’asfaltarà serà concretament el comprés entre el carrer de Roqueta i el camí vell de la Fosca, amb la inclusió també del perímetre del giratori que uneix aquests dos vials.

Aquesta secció del vial s’ha anat deteriorant amb el temps i ara requereix una actuació d’arranjament i millora, seguint la que ja es va fer l’any passat en el seu primer tram, concretament el que es delimita entre la carretera de la Fosca i el carrer de Roqueta.

El projecte es basa en el fressat, el reforç de les zones malmeses, el tractament amb reg asfàltic i, finalment, l’aplicació del nou asfaltat en tota la superfície. Un cop finalitzats aquests treballs es durà a terme el pintat de la senyalització horitzontal. Les obres també inclouen petites actuacions de drenatge, amb la instal•lació d’embornals i la seva connexió a la xarxa d’aigües plujanes existent en aquest vial.

Col•laboració entre l’Ajuntament i Ports de la Generalitat
El termini d’execució del projecte és d’un mes i el seu cost estimat és de 91.580,28 euros, finançats en un 40% per l’Ajuntament de Palamós i, la resta, el 60%, per Ports de la Generalitat, ja que aquest vial és el principal eix d’entrada i sortida de les mercaderies del port palamosí.

Aquest acord de col•laboració entre les dues administracions es va iniciar l’any passat amb l’asfaltatge del primer tram d’aquest vial i seguirà amb el procés d’asfaltatge del darrer tram de la ronda de l’Est (entre el camí vell de la Fosca i l’avinguda d’Àngel Guimerà) previst per a finals d’aquest any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat