Aquest cap de setmana l’Agrupació Teatral La Gespa estrena a Palamós l’obra familiar “Serendipitat”

L’Agrupació Teatral La Gespa en col•laboració amb Àrea de Cultura i de l’Ajuntament de Palamós programa per aquest cap de setmana al teatre La Gorga l’estrena del seu nou espectacle “Serendipitat”.

Es tracta d’una obra familiar pensada doncs per a tots els públics de la qual s’han programat un total de tres sessions que es duran a terme els propers divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24 de juliol, i en tots els casos a partir de les 20 h.

Aquesta obra és escrita i dirigida per Núria Domènech i compta amb la participació d’una desena d’actors tant de les formacions teatrals de Gespa Teatre com de Gespa Jove. Concretament són: Gisela Morrón, Àlex Domènech, Meli Ramírez, Silvia Mielgo, Salvi Martí, Pepi Ramírez, Sònia Farran, Isabel Llambrich, Janin Gasull, Lluís Vergara.

L’obra té com ajudants de direcció a Neus Hortal i Consol Tubert, i compta també amb la participació especial dels integrants de l’Aula Musical de l’escola La Vila.

“Serendipitat”, que barreja el guió amb gags clowns, gira entorn de les vivències de diversos personatges habitants d’un planeta ubicat en un racó molt llunyà de la galàxia d’Andròmeda, de la seva relació amb tres planetes veïns i de l’angoixa de caure en un temut forat negre, que l’espectacle s’encarrega de posar en qüestió si és tant “negre” com la gent pensa.

L’espectacle s’ha previst amb taquilla inversa i per tant les persones interessades a poder assistir a alguna d’aquestes tres representacions poden retirar anticipadament la seva localitat, gratuïta, a les oficines de l’Àrea de Cultura o bé una hora abans de l’inici de cada representació a les taquilles del teatre La Gorga.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp