Aquest cap de setmana Palamós organitza diverses activitats al voltant de la nova edició de les Jornades Europees del Patrimoni

Durant aquest pròxim cap de setmana, concretament del divendres 16 al diumenge 18 de setembre, l’Ajuntament de Palamós se sumarà un any més a les Jornades Europees del Patrimoni oferint diverses propostes mitjançant les quals poder mostrar una part del patrimoni cultural i històric del municipi.

D’aquesta manera i mitjançant el Museu de la Pesca, s’organitzaran tres activitats que permetran als seus participants l’apropament al patrimoni local mitjançant visites guiades i itineraris de caire interpretatiu.

Tres propostes per a fomentar el Patrimoni de tot@s
Sota el lema unitari europeu de Patrimoni de tot@s, i amb l’objectiu de difondre i conservar el patrimoni cultural, a Palamós es concreten les següents propostes.

La visita guiada al Museu de la Pesca, que tindrà lloc el divendres 16 a les 17.30 h. Aquesta activitat permetrà als seus participants poder fer un recorregut pels diferents àmbits del museu palamosí resseguint la història de la pesca a la Costa Brava i també els reptes de futur que té el sector pesquer al territori.

L’endemà, dissabte 17, a partir de les 17 h tindrà lloc la descoberta teatralitzada del castell de Sant Esteve de Mar. Amb la col•laboració del grup de teatre palamosí Gespa Teatre es mostraran els punts més interessants d’aquest Bé Cultural d’Interès Nacional, situat en un dels indrets més bonics de la Costa Brava, situat en un promontori damunt la platja de La Fosca.

La darrera de les propostes incloses a les Jornades Europees del Patrimoni que tenen lloc a Palamós es durà a terme el diumenge 18 de setembre, a les 12 h, i es basarà en la realització d’una passejada per un tram del camí de ronda de Palamós.

La proposta anomenada “De castell a Castell” permetrà recórrer i conèixer el tram comprés entre el castell de Sant Esteve de Mar i el poblat íber de Castell, dos elements patrimonials de relleu que seran visitats en aquest itinerari que transcórrer per un litoral d’un gran valor natural i paisatgístic on es destaca també, el conjunt històric de S’Alguer.

Activitats gratuïtes amb reserva prèvia
Totes aquestes activitats que tenen lloc a Palamós i que són incloses dins el programa de les Jornades Europees del Patrimoni 2016, són totalment gratuïtes. Les places són limitades i per això s’aconsella fer reserva prèvia.

Per a poder participar en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Palamós, cal trucar al telèfon del Museu de la Pesca: 972 600 424, i reservar plaça.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat