Aquest dissabte s’inicia una nova edició de l’activitat “Els barris estan de festa” amb un concert a la fresca a la plaça de Mossèn Gumersind

“Els barris estan de festa” és la iniciativa que ja des de l’estiu de 2018 organitza l’Ajuntament de Palamós en col•laboració amb l’entitat local AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s la qual proposa concerts i música en viu a diferents barris del municipi durant la temporada d’estiu.

L’objectiu d’aquesta activitat és descentralitzar les activitats que se celebren a Palamós i oferir a diferents indrets, principalment places, una nit de ball i concert a l’estiu.

Enguany se celebraran tres concerts, tots ells gratuïts i oberts a tothom, repartits en els mesos de juliol i agost, i sempre amb inici a les 21:30 h. El primer d’aquests tindrà lloc aquest proper dissabte 3 de juliol, a la plaça del Mossèn Gumersind Vilagran, a Sant Joan.

El grup Pa d’Àngel, de l’Alt Empordà, serà l’encarregat d’amenitzar, amb teclat, guitarra, percussió i quatre veus, aquest primer concert amb un ampli repertori de música de ball.

El segon concert es durà a terme el dissabte 17 de juliol, a la plaça de Pere el Gran, al barri de les Cases Noves, i en aquest cas serà a càrrec de la formació Milenium. Per últim, el dissabte 28 d’agost la formació musical Trio de la Costa Brava, amb un palamosí entre els membres del grup, seran els encarregats de tancar aquesta nova edició de l’activitat lúdica i festiva “Els barris estan de festa” i d’amenitzar el ball, en aquest cas, a la plaça Vila-romà, del barri d’Es Pla.

Cal destacar que l’entitat local AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s organitzarà, a la mateixa plaça on té lloc l’activitat i una hora abans de cada ball, a les 20:30 h, un sopar popular per a totes aquelles persones que ho desitgin.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp