Aquest diumenge Palamós celebra la tercera edició de l’Exhibició de Monòlegs al teatre La Gorga

Aquest diumenge 21 de gener, a partir de les 18 h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà una nova edició de l’Exhibició de Monòlegs, una activitat organitzada per la colla de carnaval Les Braves que se celebra per tercer any consecutiu.

L’Exhibició de Monòlegs consistirà en la representació de fragments teatrals a càrrec de set monologuistes, la majoria palamosins i palamosines, que pujaran dalt l’escenari per parlar de temes tan diversos com “El Celler de Can Roca”, “els avantatges i inconvenients de ser baixet o baixeta” o “la matança del porc”. Temes en forma de monòleg que representaran els actors i actrius: Miquel Aixarch, Patricia Marín, Josep Maria Masferrer, Alexan Weltz, Anna Segura, Eduard Vilaplana i Miquel Caròs (guanyador de l’Exhibició de Monòlegs en l’edició del 2017).

El públic assistent també serà protagonista de la tarda de talent a La Gorga ja que, una vegada vistos tots els monòlegs, serà l’encarregat d’escollir, a mode de votació, el guanyador de la tercera edició de l’Exhibició de Monòlegs. A més, entre soliloqui i soliloqui joves actrius de la colla Les Braves representaran tres escenes de teatre amb les que explicaran com és el dia a dia d’una comparsa de carnaval a Palamós.

L’activitat és organitzada per la colla de carnaval Les Braves en col•laboració amb la Companyia TracaTeatre, l’Associació Cultural Showboys, Divina Tramoia, el grup de teatre del Punt Jove i l’Agrupació Teatral La Gespa de Palamós.

El preu de l’entrada és de 5 € i es poden comprar anticipadament a través de la pàgina web www.lagorga.cat, a les Oficines de Cultura (c. Ave Maria 3, 2n pis) de 9 a 16 h o el mateix diumenge 21 de gener a la taquilla del teatre abans que comenci l’acte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp