Aquest mes d’agost Palamós recuperarà les projeccions de cinema comercial amb sessions que es realitzaran a La Gorga

Palamós tornarà a recuperar aquest mes d’agost les projeccions de cinema comercial a la vila, després que el mes de novembre de l’any passat tanquessin les sales de cinema Arinco, les darreres que restaven en funcionament a la vila.

Amb aquest objectiu l’Ajuntament de Palamós mitjançant l’Àrea de Cultura i Patrimoni s’ha sumat al projecte de circuit estable de cinema català “Cicle Gaudí”, de l’Acadèmia de Cinema Català, que porta pel•lícules de producció catalana a una àmplia xarxa de cinemes de tot el país.

Mitjançant les possibilitats que aporta aquest circuit Palamós podrà programar una sessió de cinema al mes, al Teatre La Gorga, amb títols de produccions d’estrena molt recent.

Inici amb “Estiu 1993”
La primera sessió es durà a terme el dijous 23 d’agost, a les 20 h, amb la projecció de la pel•lícula “Estiu 1993”, de la directora catalana Carla Simón, i amb un repartiment encapçalat per Bruna Cusí i David Verdaguer. Aquesta destacada producció cinematogràfica ha estat guanyadora, entre altres, de tres premis Goya: millor direcció novell, millor actor de repartiment i millor actriu revelació; i cinc premis Gaudí: millor pel•lícula, millor direcció, millor guió, millor actriu secundària i millor muntatge.

La programació de cinema al Teatre La Gorga seguirà durant el que resta de 2018, el 27 de setembre amb la pel•lícula Jean François i el sentit de la vida, amb direcció de Sergi Portabella; el 25 d’octubre amb Formentera Lady, de Pau Durà; el 22 de novembre, Petitet, de Carles Bosch; i el 20 de desembre Les distàncies d’Elena Trapé. Totes les sessions tindran lloc a les 20 h.

Pel que fa a la programació prevista des de principi d’any i fins a l’estiu de 2019 encara no es poden concretar els títols de les pel•lícules, tot i que ja s’han tancat les dates de les sessions que es programaran i que són, el 24 de gener, el 21 de febrer, el 28 de març, el 25 d’abril, el 23 de maig i el 27 de juny.

El Teatre La Gorga ja disposa de tot l’equipament professional necessari per a poder projectar les pel•lícules amb qualitat. El cost de les entrades per aquestes sessions s’establirà a 4,5 € per a la general, i de 3 € amb descomptes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat