Aquest proper diumenge tindrà lloc una nova edició de la Festa del Pedal de Palamós

Aquest proper diumenge 19 de setembre tindrà lloc la 34ª edició de la popular Festa del Pedal, organitzada per l’Associació de Veïns de Sant Joan i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta proposta lúdica i festiva s’iniciarà a partir de les 9 del matí a la plaça de Mossèn Gumersind Vilagran, des d’on s’iniciarà un recorregut planer d’uns 9 quilòmetres, òptim per a gaudir en família, i mitjançant el qual es posa de relleu el paisatge i els espais d’alt valor mediambiental del municipi.

Com a principal novetat, enguany, i per mantenir les mesures de prevenció de la Covid-19, les sortides es faran esglaonades per grups de convivència entre les 9 i les 10.30 h.

La 34ª edició de la Festa del Pedal comptarà també amb un sorteig de material esportiu per a totes aquells participants que comparteixin fotografies o vídeos de la seva sortida a Instagram, etiquetant el perfil de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós, @esports_palamos, o bé l’instagram de l’Associació de Veïns de Sant Joan, @santjoan_de_palamos. Els participants podran fer-se les fotografies i capturar els millors moments de l’activitat en els fotocalls que estaran situats al llarg del recorregut.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer de manera anticipada a través del web: https://forms.gle/meiUwTDUYftbk6iA7. Els dorsals es podran recollir anticipadament al Pavelló Municipal d’Esports, de dilluns a divendres, o el mateix diumenge a la plaça Mossèn Gumersind abans de la sortida.

Enguany, seguint les restriccions per a la prevenció de la Covid-19, l’esmorzar anirà a càrrec dels mateixos participants, que podrà dur-se a terme a la platja de Castell, just a la meitat del recorregut.

La Festa del Pedal comptarà amb servei d’assistència mèdica que s’activarà trucant al telèfon que cada participant trobarà escrit en el seu dorsal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat