Aquesta setmana es realitzaran les feines de manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran

L’Ajuntament de Palamós ha programat per al proper dijous 6 i divendres 7 de febrer, la realització de les tasques de manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran, concretament del tram de sauló d’aquest equipament que se situa entre la platja i el passeig del Mar.

La superfície d’aquest aparcament va quedar força deteriorada després dels forts temporals de llevant de les darreres setmanes, que li va suposar la creació de molts sots i esvorancs.

És per això que l’Ajuntament de Palamós activa aquestes tasques que es realitzaran aquesta setmana, aprofitant que la part asfaltada d’aquest aparcament quedarà tancada a l’accés de vehicles, amb motiu de la preparació i muntatge de les infraestructures necessàries per a la realització de la regata internacional de vela Palamós Optimist Trophy, que tindrà lloc la setmana vinent i que ubica en aquesta part de l’aparcament la carpa d’organització i l’espai de varada de les embarcacions participants.

Garantir les millors condicions i durabilitat
Aquest projecte permet un manteniment adequat de l’aparcament per tal de garantir-ne les millors condicions i durabilitat. Les tasques que s’executaran es basen en l’anivellament de la superfície i la posterior compactació del ferm amb l’objectiu de donar la màxima fermesa a la capa de sauló.

El projecte regularitzarà de nou la planimetria, traslladant terres d’alguns punts cap a aquelles zones on s’han generat esvorancs. Posteriorment tota aquesta superfície es compactarà mecànicament.

L’aparcament s’obrirà dissabte
Dissabte dia 8 de febrer el tram d’aparcament de sauló es tornarà a obrir amb normalitat, tenint en compte que, amb motiu del tancament de l’espai d’asfalt, l’accés a l’aparcament s’haurà de fer per la banda del carrer d’Aragó.

Les feines de manteniment i millora de l’aparcament de la platja Gran seran a càrrec d’una empresa especialitzada amb maquinària pesant, i són incloses dins les tasques de manteniment d’aquests equipaments que realitza durant l’any l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat