Arriba la 5a edició de la Fira del Conte, que tindrà lloc demà dissabte al passeig del Mar

El passeig del Mar tornarà a acollir, demà dissabte dia 6 de maig, la Fira del Conte. Aquesta proposta cultural i lúdica arriba a la seva 5a edició, i és organitzada per l’entitat local Associació Viu Cultura, amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou”, i del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona.

L’objectiu de la Fira del Conte és el de promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes, fomentant l’hàbit de la lectura entre els infants.

La Fira del Conte s’obrirà a partir de les 11 h del matí, allargant l’activitat durant tot el dia, i fins a les 21 h del vespre. En aquesta nova edició hi participaran prop d’una quinzena d’expositors, entre editorials i llibreries, que ubicaran les seves parades al passeig del Mar, mostrant les novetats publicades darrerament, amb una àmplia mostra de contes.

Una gran oferta cultural i lúdica per a tota la família
L’activitat cultural de la fira es combinarà amb les altres propostes pensades per a tota la família, que tindran lloc en les diverses carpes que l’organització haurà ubicat al passeig del Mar, dividides en tres espais diferenciats: Prosa, Vers i Anime.

Dins aquest ventall d’oferta variada es destaca de manera rellevant la programació de l’activitat de contacontes, que s’aniran realitzant durant tot el dia; però a banda es duran a terme tallers, com el de punts de llibre, el de la fantasia i les paraules, o bé els de tatuatge. Cal destacar que aquesta edició comptarà amb la presència d’autores, com és el cas d’Eva Roig o bé Sílvia Artigas, que presentaran els seus llibres i contes durant la fira.

A banda es durà a terme el lliurament dels premis del concurs de literatura infantil i juvenil-Cler 2023, així com el del guanyador i finalista del concurs del cartell de la Fira del Conte 2023.

El programa de la Fira del Conte es tancarà a partir de les 20 h amb l’actuació musical de la formació “Blackiss Live”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Cultura

08/07/2024

Relacionades per entitat