Avui s’inicia a Palamós la tercera edició del “Saber Fest”, el festival musical per a grups joves que té lloc a la nau polivalent dels “50 metres”

L’entitat Ateneu de Palamós organitza avui divendres i demà dissabte, la tercera edició del “Saber Fest”, l’activitat de concerts de grups joves que té lloc a la nau polivalent dels “50 metres”, ubicada a la plaça del Suro, a Palamós. L’organització d’aquesta activitat compta amb la col•laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós.

Concurs Gambarock
La proposta s’inicia aquest vespre 31 de maig amb el concurs Gambarock obert a les formacions locals. Els tres millors grups resultant d’aquest concurs participaran enguany en els concerts que per la Festa Major de Palamós (del 23 al 26 de juny) tindran lloc en l’espai de Barraques.

El concurs “Saber Fest”, amb entrada gratuïta, s’iniciarà a les 20 h i s’allargarà fins a les 02 h. Durant aquest període cada grup disposarà de quaranta-cinc minuts per realitzar la seva actuació musical, que serà valorada per un jurat format per músics i membres de grups musicals professionals.

Un cop finalitzada l’actuació dels grups participants al concurs, sobre les dues de la matinada, la primera sessió del “Saber Fest” es tancarà amb la música del dj Azar.

Segona sessió
Demà dissabte 1 de juny, la segona i darrera sessió del festival “Saber Fest 2013” s’iniciarà a les 22 h i comptarà amb les actuacions de les joves formacions: Exèrcit Alliberament Musical, Lágrimas de Sangre, David Fendah meets Real Colors Band, Hermano Loco i Kharlos Selektah.

El cost de l’entrada per a poder assistir a aquesta segona sessió del festival “Saber Fest”, és de 4 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat