Cap de setmana solidari a Palamós amb una proposta esportiva i una altra de musical

Palamós celebra aquest cap de setmana dues activitats solidàries promogudes per entitats municipals. Per una banda, durant dissabte i diumenge es farà la 26a edició de la Regata Solidària Vila de Palamós, organtizada pel Club Nàutic Costa Brava Club de Vela Palamós. Per l’altra, diumenge a les sis de la tarda el teatre La Gorga acollirà la quarta edició del concert solidari Tu ho fas possible que pretén recaptar fons pels projectes de pobresa que duu a terme Creu Roja Palamós.

Regata Solidrària Vila de Palamós
Enguany se celebra la 26a edició d’aquesta regata que es durà a terme aquest dissabte 28 i diumenge 29 d’octubre en aigües de la badia de Palamós durant tot el dia i que pretén fomentar la solidaritat entre els palamosins i palamosines. Durant els dos dies de regata es farà una recollida d’aliments que aniran destinats al Centre de Distribució d’Aliments Albert Castejón de Palamós. Tothom qui ho vulgui podrà acostar-se fins al Club Nàutic per fer les seves aportacions al banc d’aliments.

En la regata hi participaran uns 200 regatistes d’arreu dels clubs de vela catalans que competiran en les classes Europa i Làser.

Concert solidari Tu ho fas possible
El duet format per Neus Mar i Imma Presas, la formació In Crescendo, el grup d’havaneres Peix Fregit i Palamós Gospel Choir són els quatre grups que aquest diumenge a les 18 h pujaran dalt l’escenari del teatre La Gorga per oferir el concert solidari, organitzat per Creu Roja Palamós.

Les entrades pel concert tenen un preu de 10€ i els fons recaptats aniran destinats íntegrament als projectes de pobresa que duu a terme la institució al territori i a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat