Càritas Palamós organitza una desfilada de moda amb roba de segona mà per donar a conèixer el rober

El rober Càritas Interparroquial de Palamós i Sant Joan organitza aquest diumenge 12 de novembre a les sis de la tarda la primera desfilada de moda amb roba de segona mà. L’acte es durà a terme al teatre La Gorga i es farà en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós i amb la participació de l’Espai d’arts escèniques i dansa La Fàbrica.

El teatre auditori La Gorga acollirà aquest esdeveniment que pretén donar a conèixer la botiga rober de Càritas de Palamós i Sant Joan, que ofereix peces de roba de segona mà en bones condicions a preus solidaris.

L’acte començarà a partir de les 18 h quan es farà la desfilada de moda amb models voluntaris i voluntàries de Càritas que vestiran amb la roba de segona mà que es ven a la botiga rober. A més de la desfilada, alumnes de l’escola de dansa La Fàbrica del municipi participaran oferint un parell de coreografies que acabaran d’amenitzar la festa.

L’objectiu de l’activitat és conscienciar a la ciutadania perquè col•labori i sigui partícip del consum responsable i de la reducció de residus donant una segona oportunitat a peces de roba utilitzades que es troben en perfecte estat. A més, a la sortida del teatre hi haurà una guardiola perquè tothom qui ho vulgui pugui fer el seu donatiu, a mode de taquilla inversa, i així recollir fons per poder invertir en els diferents projectes socials que du a terme Càritas a Palamós i Sant Joan durant tot l’any.

Roba a preus solidaris
Des de fa molts anys el rober de Càritas de Palamós i Sant Joan ofereix roba de segona mà que es troba en bon estat a preus simbòlics. Càritas ha estipulat un donatiu per a cada peça, invertint els diners recollits en projectes socials.

El rober és un servei enfocat principalment a les persones que tenen dificultats econòmiques però també pot ser utilitzat per aquelles que busquen peces de roba ben conservades o decoració per a la llar a preus solidaris.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat