Casal d’Estiu de Palamós tanca inscripcions amb totes les places exhaurides

El Punt Jove de Palamós ha tancat el període d’inscripcions del Casal d’Estiu del municipi amb totes les places exhaurides. Les inscripcions s’han realitzat durant el mes de maig i per aquesta edició, i en relació a l’any passat, el Casal ha registrat un increment de peticions de places superior al 55%.

D’aquesta manera el Casal d’Estiu de Palamós es consolida com una proposta atractiva i variada pels infants del municipi de 4 a 12 anys que reforça l’aposta feta fa quatre anys diversificant dos itineraris dins la mateixa proposta: l’habitual dins el lleure educatiu a partir d’una presentació de les activitats amb un centre d’interès i eixos d’animació setmanals, i un segon que potencia els jocs i els esports des d’una perspectiva lúdica que permet la realització d’un ampli ventall d’activitats a l’aire lliure.

El Casal d’Estiu de Palamós es divideix doncs en el Casal per a mainada de 4 a 12 anys, i amb el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12 anys. Enguany el Casal d’Estiu tindrà lloc del 3 de juliol al 31 d’agost, a les instal•lacions de l’Institut de Palamós i amb activitats també a la nau polivalent dels “50 metres”.

Els horaris del casal seran els següents: torn de matí, de 9 a 13 h; torn de menjador, de 13 a 15 h; amb acollida matinal de 8 a 9 h, i de tarda, de 15 a 17 h.

Casal d’Estiu i Casal Esportiu
Entre les activitats que s’inclouen al Casal d’estiu cal destacar: els jocs, les activitats preesportives i de platja, els tallers, i les disfresses o el circ, així com activitats periòdiques en anglès perquè els nens reforcin aquest idioma i el posin a la pràctica.

En l’àmbit del Casal Esportiu es realitzarà entre altres, l’experimentació d’esports individuals i per equips, els circuits d’habilitats, o bé les activitats a l’entorn com jocs d’orientació, caiac, snorkel o bé sortides amb bicicleta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp