Cinc restaurants se sumen al col•lectiu d’establiments i empreses acreditats amb la marca de garantia “Gamba de Palamós”

La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, va lliurar ahir dimecres (26/05/21) a la Casa del Mar, les certificacions que acrediten un total de cinc restaurants com a nous integrants de la marca de garantia Gamba de Palamós.

Es tracta concretament dels restaurants palamosins: Celler de la Planassa, El Nou Baretu, La Fàbrica del Gel, La Palmera i el Sant Grillat.

Aquests restaurants se sumen ara a les 184 empreses i establiments, que inclouen barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors i restaurants de la vila i també d’altres municipis, que ja són acreditats amb aquest distintiu que es va crear l’any 2008 amb l’objectiu d’assegurar el bon ús de la marca Gamba de Palamós, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi.

Entre els establiments que ja són certificats es destaquen: el restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar, de Llafranc; Can Jubany a Calldetenes, el restaurant Bo.TiC, de Corçà; o bé el restaurant Eth Bistro, de Vielha, en aquest darrer cas, el primer establiment que obté aquest certificat de la província de Lleida.

L’acte d’ahir va ser encapçalat per l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; la gerent de la a Confraria de Pescadors de Palamós, Cristina Mañas; i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls, que varen fer el lliurament dels certificats.

Jornada formativa i enquesta de satisfacció
L’acte de lliurament de les acreditacions, va estar precedit per una jornada formativa adreçada a les empreses certificades, amb l’objectiu d’assessorar el personal manipulador del producte gamba per a la millora de la qualitat i higiene, així com en tècniques per a fomentar la seva promoció.

La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós té previst a curt termini impulsar una enquesta de satisfacció que permeti conèixer l’opinió dels consumidors del producte gamba amb l’objectiu de seguir millorant en la cura del producte i qualitat de la marca.

En aquest sentit, s’ha dissenyat un fulletó que es podrà descarregar al mòbil mitjançant un QR que es distribuirà als 38 restaurants certificats, els clients dels quals podran respondre aquesta enquesta que permetrà saber el grau de coneixement que tenen aquestes persones de la gamba de Palamós, aportant una informació que esdevé bàsica per seguir cercant l’excel•lència en la presentació, distribució i consum de la gamba.

Entre tots els participants que responguin aquesta enquesta se sortejarà una sortida de pesca-turisme per a dues persones, per conèixer i tenir l’experiència de la pesca de la gamba de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat