CobosMika presenta divendres a Palamós un espectacle de dansa protagonitzat per joves ballarins europeus dirigits pel coreògraf Roberto Oliván

Aquest pròxim divendres 7 de febrer, a les 20 h, el teatre-auditori La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle de dansa contemporània protagonitzat pels ballarins de SEEDs, la formació internacional sorgida del màster professional de dansa que CobosMika (companyia resident a La Gorga) imparteix a Palamós.

Ballarins d’Espanya i França sota la direcció de Roberto Oliván
Es tracta de tretze joves ballarins provinents d’Espanya i França. En aquest cas interpretaran la segona peça que s’ha treballat durant l’edició 2013-2014 del màster professional de dansa. L’espactacle de divendres compta amb la direcció artística del ballarí, coreògraf i director de “Enclave Dance Company”, Roberto Oliván.

Aquest reconegut ballarí català és actualment artista associat al Mercat de les Flors de Barcelona i també és director artístic del Festival Deltebre Dansa.

Entrades anticipades
Les persones interessades a poder assistir a aquesta representació de dansa, poden adquirir les seves entrades de manera anticipada a les Oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural de La Gorga), en horari de 9 a 16 h; o bé el mateix divendres 7 de febrer, a partir de les 19 h, a les taquilles del teatre La Gorga de Palamós. El preu de les entrades és de 3 €.

Màster professional de dansa organitzat per CobosMika
L’any 2010 CobosMika va iniciar una nova etapa dedicada a la formació professional amb l’objectiu de transmetre la seva filosofia, passió i experiència a les noves generacions que viuen la dansa amb profunditat. Enguany s’està realitzant ja la 4a edició de SEEDs, el màster professional i internacional de dansa que CobosMika imparteix.

CobosMika SEEDs, es planteja com un màster dirigit a ballarins que han finalitzat la seva formació. Un procés viu dedicat al desenvolupament constant de les habilitats interpretatives i dirigit a un grup d’estudiants selecte als quals s’ofereix l’oportunitat de desenvolupar i destacar com a ballarins dins l’entorn natural d’una companyia professional de dansa.

La durada del curs és d’un any acadèmic (d’Octubre a Juny). Les classes regulars de tècnica, repertori i tallers per descobrir i aprofundir en diverses disciplines a l’entorn del contemporani, formen part d’un programa diari, així com el treball amb coreògrafs convidats i professors especialitzats o les mostres públiques i actuacions, com és el cas de l’espectacle del divendres vinent.

L’objectiu del màster professional de dansa que organitza la companyia CobosMika és el perfeccionament tècnic, la creativitat, la interpretació, les gires, la producció, la gestió, i tot allò que gira a l’entorn de l’activitat d’un ballarí professional.

Cobosmika Company
L’any 2000 Olga Cobos i Peter Mika creen –Cobosmika Company- després d’haver-se realitzat com a ballarins en destacades companyies com Rui Horta S.O.A.P. Dance Theatre (Frankfurt) o Russell Maliphant Company (London).

El seu llenguatge coreogràfic atrevit, explosiu i virtuós, barreja la dansa amb la improvisació i incorpora elements provinents de les arts marcials i el teatre físic. Amb més de tretze anys de dilatada i internacional trajectòria, fa vuit que Cobosmika Company es va establir a Palamós com a companyia resident al Teatre La Gorga. El seu treball és sol•licitat per directors i companyies de renom internacional on també han presentat el seu repertori que actualment compta amb desenes de creacions.

Amb tota aquesta trajectòria aquesta companyia de dansa palamosina ha guanyat prestigiosos premis com el 1r Premi al millor treball coreogràfic “Robin Howard Foundation” del teatre The Place de Londres o el 1r Premi al millor treball coreogràfic “Fördertanz Preise” de Munich, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat