Comença el període de preinscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2013-2014

A partir de demà dimarts 28 de maig, l’Escola Municipal d’Adults del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós començarà el període de preinscripcions per als cursos de 2013-2014.

Per tal d’agilitzar aquest procés, la inscripció es fa en 2 seqüències: la preinscripció i la matriculació (per als que han fet preinscripció). Cal destacar que les places són limitades i que alhora es farà llista d’espera per ordre d’arribada de les persones no empadronades a Palamós, donant la possibilitat de poder cobrir les places vacants que puguin restar.

Procés de preinscripcions
Les persones podran formalitzar la seva preinscripció, del dimarts 28 al divendres 31 de maig, de 10 a 14 h, per als cursos d’anglès, informàtica i ensenyaments inicials i bàsics; i del 3 al 6 de juny per als cursos de preparació per a la prova lliure del graduat en educació secundària obligatòria (GES), proves d’accés als cicles formatius (a la formació professional) i a la prova d’accés a la universitat.

Les preinscripcions i matriculacions es formalitzaran a les oficines de l’Escola Municipal d’Adults de l’Ajuntament de Palamós, ubicades a l’Aula d’Aprenentatge, c/ Salvador Albert i Pey, 3 tel: 972600810-972318702. Per a poder realitzar la preinscripció caldrà presentar l’original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport en vigor.

Un cop tancat el període de preinscripció, el dia 10 de juny el Departament d’Esenyament de l’Ajuntament de Palamós publicarà en el tauler d’anuncis les llistes provisionals de les persones preinscrites. En cas necessari, es farà un sorteig de desempat el dia 11 de juny, i el 14 de juny es publicaran les llistes definitives.

Calendari de matriculacions
El període de matriculació per a les persones preinscrites serà: tot el mes de juliol i el dia 2 de setembre, per al curs de prova d’accés als cicles formatius de grau superior (torn matí). tot el mes de juliol i el dia 3 de setembre, per al curs de prova d’accés als cicles formatius de grau superior (torn vespre).

Tot el mes de juliol i el dia 4 de setembre per al curs de prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà i del curs de graduat d’educació secundària, el mes de juliol i el dia 5 de setembre per al curs de prova d’accés a la universitat. A partir del 10 de setembre, si queden places vacants, s’atendran la resta de sol•licituds.

Cal destacar també que el calendari de matriculacions per als cursos d’ensenyaments inicials i bàsics, seran del 23 al 27 de setembre; i per al curs d’aproximació a la llengua i cultura catalana, del 12 al 17 de setembre.

Per últim el curs d’anglès realitzarà matriculacions tot el mes de juliol i el dia 6 de setembre; i el d’informàtica: de l’1 al 15 d’octubre

La formació, eina d’aprenentatge i promoció
Amb una nova edició dels cursos de l’Escola Municipal d’Adults, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós vol potenciar la formació com a eina en l’aprenentatge i la promoció dels ciutadans, que els permeti poder preparar-se per accedir al mercat laboral o bé formar-se en el nivell educatiu desitjat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat