Comença el procés de pintat dels bancs del passeig del Mar

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de pintat d’una cinquantena de bancs ubicats en el primer tram del passeig del Mar, concretament entre l’escenari i fins al primer parc infantil que hi ha situats al passeig.

Aquestes feines formen part del procés de manteniment habitual que s’aplica en aquest mobiliari urbà, que de manera progressiva i d’acord amb el nivell de deteriorament, actua en els diversos grups de bancs que es distribueixin pel passeig, així com altres indrets del municipi.

Les tasques són a càrrec d’operaris d’una empresa especialitzada, tenen un cost aproximat de 3.400 euros i es preveu que es puguin enllestir en un termini aproximat de 15 dies.

L’arranjament dels bancs s’ha iniciat amb el polit de la base de fusta, i segueix amb l’aplicació de les corresponents capes de pintura tant als elements metàl•lics com a la fusta dels bancs. Amb aquestes feines es permet un adequat manteniment d’aquests elements, que estan sotmesos a les inclemències meteorològiques sumades a l’efecte de la salinitat que suposa la seva ubicació, molt propera al mar.

Eliminació de barreres arquitectòniques al passeig
Durant aquesta setmana també s’estan enllestint les tasques d’enderroc dels escocells així com la canal de recollida d’aigües, que s’ubiquen entre la part central del passeig i la seva vorera sud.

Aquestes feines s’inclouen dins el projecte d’arranjament d’aquest equipament que es va iniciar el passat mes d’abril i que té com a objectiu l’eliminació de barreres arquitectòniques.

L’execució d’aquests treballs permeten que a partir d’ara la superfície de sauló d’aquest sector del passeig limiti directament amb la vorera, possibilitant la connexió entre un costat i l’altre d’aquest equipament sense cap interferència de pas.

El projecte ja ha enllestit, a la part oposada a aquesta, l’ampliació i millora de l’accés dels vianants entre el punt d’informació turística i la part central del passeig.

En aquest indret també s’han eliminat els escocells existents així com de la canal de recollida d’aigües, ampliant la vorera existent fins ara, que ha passat a tenir un desnivell progressiu fent més còmode l’entrada o sortida dels vianants en aquest punt tan concorregut del passeig del Mar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp