Comença el procés de substitució de la gespa artificial al camp de futbol-11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais

Aquest matí (3/12/18) s’han iniciat les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol-11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annexa a l’estadi Palamós-Costa Brava.

Les tasques d’instal•lació de la nova superfície es preveu que es puguin enllestir en un termini màxim d’un mes. Aquest període es fa coincidir majoritàriament amb les festes de Nadal i Reis, amb poca afectació en el calendari de competicions dels clubs esportius que son usuaris d’aquest camp.

Els equips de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví podran entrenar amb normalitat al camp de futbol-7 de les instal•lacions esportives Josep Massot i Sais. Les categories superiors ho faran majoritàriament en els camps de futbol del municipi de Mont-ras, i també a Palafrugell.

Gespa de nova generació
La gespa actual ja havia superat els 15 anys, amb una alta utilització i per tant amb un nivell alt de desgast que feia necessària la seva substitució.

El projecte preveu la instal•lació d’un tipus de gespa de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil•límetres d’alçada. Aquesta gespa es col•locarà sobre una base elàstica, que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant d’aquesta manera la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal•lació son a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost és de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat