Concentració de rebuig a la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya

L’Ajuntament de Palamós lamenta profundament les actuacions absolutament desproporcionades dels cossos de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional que es van produir ahir a diferents poblacions del territori català.

Palamós se suma a la resta de municipis de Catalunya que condemnen enèrgicament les accions violentes que han provocat més de 800 ferits que de forma pacífica, van voler exercir el seu dret a vot.

La societat palamosina i el seu Ajuntament al capdavant destaquem la gran mobilització pacífica que ha dut a terme tota la ciutadania catalana, que malgrat les agressions i els impediments, han fet arribar un missatge de democràcia a tot el món exercint el dret a vot.

Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar en els col•legis electorals de Catalunya i per requisar el material per la votació, van ser absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

Davant aquesta situació l’Ajuntament de Palamós fa una crida a tots els palamosins i palamosines a participar en la concentració ciutadana que es durà a terme avui dilluns, 2 d’octubre, a les 12 h, davant l’edifici de l’Ajuntament de Palamós (c/ Major, 56), condemnant enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir les votacions a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat