Concentració de rebuig als actes terroristes i en reconeixement a les víctimes de l’atemptat terrorista d’ahir a Barcelona

L’Ajuntament de Palamós manifesta el seu rebuig i la seva enèrgica condemna a l’atemptat d’ahir dijous 17 d’agost a la ciutat de Barcelona, i fa una crida per la pau, per la llibertat, per la democràcia i per la vida, mostrant la solidaritat i el condol de tota la gent de Palamós i Sant Joan, a les víctimes i ferits, així com a la ciutat de Barcelona i a tots els ciutadans i ciutadanes que ens sentim víctimes del terrorisme i de la violència.

Palamós, des de la serenitat i la fermesa de les conviccions democràtiques, vol deixar palès el rebuig de la seva societat a qualsevol forma de violència, condemna qualsevol forma de terrorisme i es mostra en contra de l’alteració de la convivència.

L’Ajuntament de Palamós es suma a la convocatòria que han fet molts municipis i ciutats del país convocant manifestacions ciutadanes contra el terrorisme i s’adhereix als tres dies de dol decretats per la Generalitat de Catalunya. Les banderes onejaran a mitja asta i es suspenen tots els actes oficials organitzats per l’Ajuntament de Palamós.

Tot el nostre suport i record a les víctimes, amb la total fermesa en manifestar que cap acte terrorista o de violència aconseguirà trencar la nostra convivència en llibertat i pau.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat