Concentració de rebuig als actes terroristes i en reconeixement a les víctimes de l’atemptat terrorista d’ahir a Manchester

L’Ajuntament de Palamós manifesta el seu rebuig i la seva enèrgica condemna a l’atemptats d’ahir dilluns 22 de maig a la ciutat de Manchester, i fa una crida per la pau, per la llibertat, per la democràcia i per la vida, mostrant la solidaritat i el condol de tots els palamosins, a les víctimes i ferits, així com a la ciutat de Manchester i a tots els ciutadans i ciutadanes que ens sentim víctimes del terrorisme i de la violència.

Palamós, des de la serenitat i la fermesa de les conviccions democràtiques, vol deixar palès el rebuig de la seva societat a qualsevol forma de violència, condemna qualsevol forma de terrorisme i es mostra en contra de l’alteració de la convivència.

L’Ajuntament de Palamós s’ha sumat a la convocatòria que han fet molts municipis i ciutats del país convocant manifestacions ciutadanes contra el terrorisme.

Amb aquest objectiu s’ha dut a terme una concentració amb un minut de silenci, avui dimarts, 23 de maig, a les 12 h, davant l’edifici de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp