Concentració de rebuig als actes terroristes i en reconeixement a les víctimes de l’atemptat terrorista d’ahir dimarts a Brussel•les

L’Ajuntament de Palamós manifesta el seu rebuig i la seva enèrgica condemna als atemptats d’ahir dimarts 22 de març a Brussel•les, i fa una crida per la pau, per la llibertat, per la democràcia i per la vida, mostrant la solidaritat i el condol de tots els palamosins, a les víctimes i ferits, així com a la ciutat de Brussel•les i a tots els ciutadans i ciutadanes que ens sentim víctimes del terrorisme i de la violència.

Palamós, des de la serenitat i la fermesa de les conviccions democràtiques, vol deixar palès el rebuig de la seva societat a qualsevol forma de violència, condemna qualsevol forma de terrorisme i es mostra en contra de l’alteració de la convivència.

L’Ajuntament de Palamós se suma a la convocatòria que fan molts municipis i ciutats del país convocant manifestacions ciutadanes contra el terrorisme.

Amb aquest objectiu ha realitzat una concentració silenciosa, que s’ha dut a terme avui dimecres, 23 de març, a les 13 h, davant l’edifici de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp