Conclou el cicle de concerts a l’aire lliure “Quan el sol es pon”, que un estiu més ha comptat amb un alt nombre de públic assistent

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós tancarà aquesta setmana l’edició d’aquest estiu del cicle de concerts a l’aire lliure “Quan el sol es pon”, amb la darrera de les actuacions programades que tindrà lloc demà dijous, 26 d’agost, a les 20:30 h, a la zona de la petanca del passeig del Mar.

En aquest cas l’actuació serà a càrrec del grup Jack O’Diamonds, duet de guitarra, harmònica i veu format per Joan Rubau i Lluís Figueras que interpretaran peces de música blues, soul, rock i pop. D’aquesta manera es tancarà aquesta iniciativa, mitjançant la qual es proposen concerts en directe a diferents espais del municipi i durant la temporada d’estiu, per gaudir dels vespres en família i a l’aire lliure.

Enguany aquest cicle ha inclòs un total de cinc concerts, tots ells gratuïts, repartits entre els mesos de juliol i agost. Com a novetat cal destacar que dues d’aquestes actuacions han estat dedicades al públic més menut, amb la participació de grups amb un repertori musical especialment adreçat als infants i amb protagonisme pels sons de rumba i la cançó popular.

La programació d’actuacions dels concerts “Quan el sol es pon” d’aquest estiu es va iniciar el passat 27 de juliol, comptant amb la participació de les formacions Missip Band, One Day Dj’s, La Xerinola d’en Rikus, Dantuvi amb la Canalla, i divendres tancarà el grup Jack O’Diamonds.

Totes les actuacions programades fins ara en aquest cicle han comptat amb un alt nombre de públic assistent, que han gaudit de les diverses i variades propostes musicals que s’han inclòs enguany al programa.

Divendres, havaneres amb Norai
A banda del darrer concert del “Quan el sol es pon”, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós també organitza una altra proposta musical per aquesta setmana, que serà gratuïta però amb aforament limitat aplicant les mesures Covid.

Es tracta del concert d’havaneres del grup palamosí Norai, que es durà a terme divendres vinent, 27 d’agost, a les 22 h, a l’escenari del passeig del Mar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat