Continua el període d’inscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2018-2019

A partir del proper dimarts 4 de setembre, el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós seguirà duent a terme el període d’inscripcions per a poder participar als cursos que ofereix l’Escola Municipal d’Adults, que s’organitzen de setembre a maig a l’Aula d’Aprenentatge de Palamós i que corresponen al curs 2018-2019.

El passat 7 de juny es va obrir el període d’inscripcions als cursos i estava previst que s’acabés aquest proper divendres 31 d’agost, però continuarà obert per a tots aquells cursos que encara tenen vacants a partir del 4 de setembre i fins a l’exhauriment de totes les places.

Les inscripcions es formalitzaran exclusivament via telemàtica a través de la plataforma www.palamos.cat/formacio, amb la qual els usuaris primer s’han de donar d’alta i després inscriure’s als cursos desitjats. Les persones empadronades a Palamós tenen prioritat en la inscripció fins el 31 d’agost.

Per a totes aquelles persones que ho requereixin hi haurà assessorament des de les oficines de l’Escola Municipal d’Adults a l’Aula d’Aprenentatge (c/ de la Riera, 31), i des de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, ubicada a l’edifici de l’Ajuntament de Palamós, ambdues en horari de 9 a 13 h.

Els cursos que ofereix l’EMAP
Per al curs 2018-2019 l’Escola Municipal d’Adults de Palamós ofereix tallers d’iniciació a l’escriptura per assolir les competències bàsiques; el curs de preparació per obtenir el graduat d’educació secundària obligatòria (GESO) i/o per a la preparació a la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior. També el curs de preparació per a la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys i per a majors de 45. I, a més, els cursos d’idiomes d’anglès, francès i castellà en diferents nivells, i els cursos d’informàtica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat