Demà dijous s’inicien a Palamós les activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi, que culminaran dilluns

Palamós iniciarà demà dijous 19 d’abril el programa d’activitats culturals, festives i lúdiques amb motiu de Sant Jordi. El programa s’obrirà amb el lliurament del 16è Concurs de punts de llibres que tindrà lloc a la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou, on també es realitzarà una edició especial de l’Hora del conte. Aquesta activitat s’iniciarà a les 18 h.

Precisament la biblioteca de Palamós també organitzarà l’endemà, divendres dia 20 d’abril, a les 20 h, les propostes “En veu pròpia” i “En veu de Gespa”. Aquestes activitats permetran la lectura de textos propis a diversos autors locals, mentre que en l’apartat de la Gespa, integrants d’aquesta formació teatral local faran la lectura dramatitzada de textos de l’obra “Cartes impertinents” de Maria Aurèlia Capmany.

Aquest mateix dia però a les 19 h, el Servei d’Arxiu Municipal durà a terme, a l’Ajuntament, l’acte de lliurament del Premi de Recerca Vila de Palamós i la presentació del quadern “Verd, vermell, marró. Estudi de la comunitat macroalgal de cala Margarida” de Jordi Morcillo.

Durant el proper cap de setmana la programació d’activitats al voltant de Sant Jordi s’iniciaran el dissabte dia 21, a les 17 h, tindrà lloc una visita guiada al Museu de la Pesca; i a les 18 h, a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou, es durà a terme una activitat lúdica organitzada pel Punt Jove de Palamós que es basarà en la realització del joc de pistes “Qui ha matat el drac? Resol el crim II”.

El diumenge 22 el so de la sardana protagonitzarà la proposta del matí, a les 12 h, al passeig del Mar, amb la ballada a càrrec de la cobla Mil•lenària. A les 18 h es programarà al teatre La Gorga l’espectacle infantil “Un món (i un munt) de dracs”.

Com és tradicional la Diada de Sant Jordi a Palamós se centrarà, el proper dilluns, en la realització de la fira de roses i llibres que durant tot el dia s’ubicarà al carrer Major.

D’aquesta manera dilluns dia 23 d’abril de les 10 del matí i fins a les 20 h, diverses parades de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, entitats locals i establiments comercials del municipi, oferiran al públic interessat les tradicionals roses, així com totes les novetats literàries que s’han editat darrerament, entre aquestes, tots els llibres que fan referència al municipi, o que han estat editats per palamosins.

En aquest sentit cal destacar que la fira de roses i llibres també inclourà enguany i a partir de les 10 h a la plaça del Forn, la tradicional Lectura Continuada, que en la seva vuitena edició es dedicarà a l’obra “Retalls de la Fosca” d’Albert Segú i Vilahur.

Per concloure les activitats programades a Palamós amb motiu de Sant Jordi, a partir de les 19 h i a l’Ajuntament, es durà a terme la tradicional recepció a les entitats i associacions del municipi, que inclourà també la inauguració de l’exposició pictòrica “Blau” del llegat Francesc Galí.

Aquesta mostra organitzada per l’Àrea de Cultura i Patrimoni permetrà conèixer una desena d’obres de diversos estils i autors d’aquest fons artístic, que romandran exposades durant els pròxims mesos a la sala d’actes de l’Ajuntament de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat