Demà dimarts comença la 6a edició del Festival Amb So de Cobla

Demà dimarts 2 d’agost a les 22.00 hores a la Plaça Sarquella de Palamós, es donarà el tret de sortida de la 6a edició del Festival Amb So de Cobla amb l’espectacle Trencadís de l’OMAC, l’Orquestra de Música d’Arrel de Catalunya amb la cantant Anna Ferrer i dirigits per Dani López.

El Festival tindrà lloc des de demà dimarts 2 fins dissabte 6 d’agost a diferents espais a l’aire lliure del municipi.

Després de dues edicions marcades per les restriccions per la Covid-19, la sisena edició pretén tornar al format habitual. Es dirigeix tant al públic habituat a la música de cobla i a la sardana, com al públic més general a qui li agrada la música i vol descobrir noves sonoritats, sobretot relacionades amb l’arrel catalana.

Així mateix, Amb So de Cobla també aposta per apropar aquesta música a la gent jove amb propostes més trencadores i atractives per a tots ells. Amb aquest objectiu, la programació d’aquesta nova edició continuarà apostant per transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals. Per tant, estem davant una sisena edició ben eclèctica, des de la cobla catalana tradicional fins a fusions transgressores amb altres estils i disciplines en principi totalment contraposades.

Programació
Dimarts 02/08/22 – 22.00h – Plaça Sarquella – Entrada Gratuïta
Trencadís a càrrec de l’OMAC, Orquestra Música d’Arrel de Catalunya
Anna Ferrer, cantant, i Dani López, compositor i director

Dimecres 03/08/22 – 22.00h – l’Arbreda – Entrades a 15€. Es poden adquirir a https://www.lagorga.cat/espectacle/682
22è Concert de la Costa Brava (Memorial Ricard Viladesau) amb la Principal de La Bisbal i Montgrins.

Dijous 04/08/22 – 19.00h – Plaça Catalunya – Entrada Gratuïta
La Cobla Rossellonesa

Dijous 04/08/22 – 22.00h – Plaça Josep Sarquella – Entrada Gratuïta
Cobla Maricel + In Crescendo + Anna D’Ivori Coproducció d’Amb So de Cobla amb la Confederació Sardanista de Catalunya

Divendres 05/08/22 – 19.00h – Plaça de Catalunya – Entrada Gratuïta
Ssshht! a càrrec de La Cobla Bisbal Jove David Planas, actor

Divendres 05/08/22 – 22.00h – Plaça Josep Sarquella – Entrada Gratuïta Za! & La Transmegacobla acompanyats per les veus de Tarta Relena

Dissabte 6/08/22 – 22.00h – Plaça Josep Sarquella – Entrada Gratuïta
Coblism 2 a càrrec de Raph Dumas DJ i productor i la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona acompanyats de la companyia de dansa Cobosmika

El projecte del Festival Amb So de Cobla està inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp