Demà dimecres 1 i dijous 2 de juny tindrà lloc l’asfaltatge d’un tram de l’Onze de Setembre i dels accessos al port

A partir de les 7.30 h del matí de demà dimecres 1 i fins dijous 2 de juny es prohibirà l’accés de vehicles a la zona portuària del municipi amb motiu dels treballs d’asfaltatge que s’ha de realitzar en aquest àmbit.

Els carrers afectats per aquests treballs seran els següents: el carril dret del tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre (direcció centre) situat entre el passeig del Mar i la Planassa; també la baixada del port, tot el perímetre del giratori de la llotja, així com el carrer del Club Nàutic en el tram comprés entre els ports pesquer i comercial.

Aquestes tasques de millora permetran l’asfaltatge de nou d’aquests espais, els quals presentaven darrerament un cert deteriorament. El projecte d’arranjament es basa en el fressat de les zones malmeses i la seva posterior neteja, el tractament amb reg asfàltic, i finalment l’aplicació del nou asfaltat.

Amb motiu d’aquests treballs es prohibirà el trànsit de vehicles en tot aquest àmbit, que s’obrirà progressivament a la circulació de manera esglaonada a mesura que finalitzin els treballs d’asfaltatge, que es preveu que restin enllestits en la seva globalitat a darrera hora de la tarda de dijous 2 de juny.

Durant aquest període de tancament d’accessos la Policia Local de Palamós i de manera provisional habilitarà la connexió amb vehicle fins a la plaça de La Catifa pel darrer tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre i la plaça Sant Pere, donant servei d’aquesta manera al transport destinat als restaurants i establiments ubicats dins aquesta zona i facilitant l’accés de veïns.

Col•laboració entre l’Ajuntament i Ports de la Generalitat
Aquest projecte d’asfaltatge és finançat per Ports de la Generalitat en aquells carrers de l’àmbit portuari, mentre que el tram afectat de l’Onze de Setembre és a càrrec de l’Ajuntament de Palamós.

Aquesta col•laboració entre les dues administracions permetrà que en els propers mesos s’executi també l’asfaltatge de diversos trams de la ronda de l’Est que connecta la zona industrial de Sant Joan amb el port de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp