Demà dimecres es posen en marxa les activitats lúdiques de Nadal que tenen lloc a l’estenedor de xarxes del port

Demà dimecres 23 de desembre es posaran en marxa les activitats lúdiques de Nadal que tenen lloc a l’estenedor de xarxes del port de Palamós. Es tracta de tres activitats lúdiques diferents, concretament: la pista de patinatge, el circuit aventura i el trenet, que s’oferiran a la mainada del municipi fins al 3 de gener i en horari ininterromput, d’11 a 19 h.

La pista, dotada amb l’anomenat gel sintètic, té unes dimensions de 150m2, i permetrà un aforament de 25 persones que en períodes de 30 minuts podran utilitzar aquest equipament. L’accés a la pista de patinatge té un preu de 5 euros que també inclouen les botes necessàries per a patinar.

El circuit d’aventura que és format per diversos elements i que segueix una dinàmica de pista americana, és adreçat principalment a infants de 6 a 12 anys i té un aforament de 6 persones per torn. El tiquet d’accés tindrà un cost d’1 euro.

Finalment el trenet que és pensat per al gaudi de nens i nenes de 2 a 6 anys, tindrà un aforament de 5 infants per cada viatge, que s’ubicaran a cadascun dels vagons de què disposa aquesta atracció. El preu d’aquesta activitat és també d’1 euro.

Activitat lúdica de Nadal amb la màxima seguretat
L’Ajuntament de Palamós organitza aquestes propostes amb l’objectiu de poder oferir, durant aquest període festiu escolar de Nadal, activitat lúdica pensada per als més menuts del municipi, garantint al mateix temps, tant als infants participants com a les seves famílies, la màxima seguretat sanitària vinculada amb la prevenció de la transmissió de la COVID-19.

Per a l’Ajuntament era important establir un espai al municipi on les famílies poguessin gaudir amb els més menuts de les moltes estones de lleure que comporta aquest període festiu, i fer-ho amb seguretat.

En aquest sentit es limitarà l’aforament a cadascuna de les tres activitats programades, que comptaran amb personal de control, el qual garantirà la distància entre les persones que hi accedeixin, amb la ubicació d’expenedors de gel hidroalcohòlic i amb l’obligació d’utilitzar mascareta.

Activitats de Nadal a Palamós
A banda d’aquestes activitats Palamós organitza altres propostes de Nadal durant aquests dies festius, amb un calendari que es va iniciar el passat dia 12 de desembre amb l’arribada d’en Fumera i que s’allargarà fins al 8 de gener. Tots els actes s’han previst amb totes les mesures per prevenir el contagi de la COVID-19, i s’han establert amb cita prèvia.

Entre les activitats que s’inclouen hi ha el concert de nadales, amb Cris Juanico, que es va realitzar diumenge passat; l’arribada del Tió de Nadal a l’Arbreda, l’escape room de carrer, el campament dels patges reials a la plaça de l’església, el concurs d’aparadors decorats i el de balcons il•luminats; o bé l’arribada dels Reis d’Orient a la Nau dels 50 metres, la qual serà retransmesa en línia.

Tota la informació de la programació d’aquests actes es pot trobar en les xarxes socials de l’Ajuntament de Palamós i a l’APP municipal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat