Demà dimecres Palamós posarà punt i final al Carnaval de 2013 amb el tradicional “Enterrament de la sardina”

Demà dimecres 13 de febrer la Colla del Testament d’en Carnestoltes de Palamós iniciarà els diversos actes que formaran part del tradicional “Enterrament de la sardina”, l’acte que cada any posa punt i final al carnaval.

La primera de les propostes previstes s’iniciarà aproximadament a les 17 h on els membres de la Colla del Testament d’en Carnestoltes amb el cardenal i els escolanets al capdavant, passejaran pels carrers del municipi “anunciant” als veïns i veïnes de la vila la mort del Rei Carnestoltes.

Paral•lelament a aquests actes la colla dels Excarnestoltes realitzarà també la tradicional cercavila per diversos carrers del municipi amb la carrossa de dol, mitjançant la qual es passejaran “les despulles” del Carnestoltes 2013, “Camàlic”, per diversos carrers cèntrics del municipi.

A partir de les 18.45 h el seguici funerari traslladarà les despulles del Carnestoltes fins a la placeta del carrer de la Roda, on a les 19 h tindrà lloc la lectura del llegat final del carnestoltes. En aquest acte tradicional en el carnaval palamosí la colla del Testament d’en Carnestoltes posa el toc satíric i d’humor a cadascuna de les frases d’aquest divertit i esbojarrat llegat.

L’activitat d’avui finalitzarà a partir de les 19.30 h amb la crema del carnestoltes i la realització d’una sardinada popular que tindrà lloc a la platja Gran de Palamós.

DARRER ACTE DEL CARNAVAL 2013
D’aquesta manera Palamós posarà el punt i final als actes festius del seu Carnaval 2013, que des de passat 2 de febrer ha omplert de disfresses, festa i disbauxa els carrers de municipi, i que un any més ha comptat amb un alt nivell de participació, amb exemples com el del sopar de presentació del Carnestoltes i la Reina que obria els actes d’aquest carnaval; la Gran Rua d’aquest dissabte o bé l’exhibició de comparses de diumenge passat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat