Demanda massiva de les mascaretes adaptades destinades als infants de 3 a 12 anys de Palamós

L’Ajuntament de Palamós va entregar ahir diumenge, 26 d’abril, un total de 1.300 mascaretes adaptades per a infants (de les 1.500 previstes), que es varen repartir gratuïtament entre les famílies del municipi amb mainada de 3 a 12 anys. Aquesta activitat va tenir lloc coincidint amb la data que el govern de l’Estat va marcar per a l’inici del desconfinament dels infants.

Els punts d’entrega es varen ubicar, de 9 a 14 h, als accessos a les quatre escoles de primària del municipi (La Vila, Vila-romà, La Salle i Vedruna) on aquests infants estan escolaritzats.

Totes les famílies que es van apropar als punts de lliurament, varen poder recollir la seva mascareta, adaptades a cada edat i en tres mides diferents (de 3 a 6, de 6 a 9 i de 9 a 12 anys) perquè siguin utilitzades amb totes les garanties per la mainada.

Tot aquest material ha estat confeccionat per les voluntàries i els voluntaris del Moviment Solidari-COVID 19, que les ha elaborat amb el teixit quirúrgic de polipropilè que s’ha adquirit amb el finançament de l’Ajuntament de Palamós.

Aquelles famílies que per a qualsevol motiu requereixin noves mascaretes per a infants, podran recollir-les, en els punts d’entrega que gestiona a Palamós el Moviment Solidari-COVID 19.

La distribució gratuïta d’aquest material, tant per a infants com per adults, es realitza tots els dimarts i dissabtes de 10 a 13 h, al Mercat municipal; i tots els dijous d’11 a 13 h, en el passeig de la Fosca.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat