Dimarts vinent els vehicles ja podran travessar el mercat setmanal pel carrer d’Enric Vincke, facilitant la connexió entre les zones de Sant Joan i el passeig del Mar

L’Ajuntament de Palamós ja ho té tot previst per a la posada en funcionament, dimarts vinent 27 de juliol, de la connexió amb vehicle entre Sant Joan i el passeig del Mar (en els dos sentits), travessant el mercat setmanal que es fa tots els dimarts de l’any a l’avinguda de Catalunya.

Amb aquest objectiu la cruïlla del carrer d’Enric Vincke amb l’avinguda de Catalunya queda regulada definitivament amb semàfors, ordenant el pas de vianants i de vehicles. Les parades del mercat que es trobaven ubicades prop del giratori que uneix els dos eixos viaris, han estat reubicades a un costat o l’altre i dins aquest mateix àmbit.

La mesura es pot aplicar ara després de les millores viàries realitzades en un tram del carrer dels Rentadors, on s’ha ampliat el pas còmode dels vehicles i garantint els dos sentits de la circulació en tot el carrer, mitjançant la modificació d’un part de l’estacionament d’aquest vial, on s’ha potenciat un millor flux del trànsit i s’ha augmenta la seguretat.

A causa d’aquesta reducció de part de les places d’aparcament que s’ha hagut d’aplicar al Rentadors, l’Ajuntament de Palamós habilita un espai d’estacionament obert i gratuït, ubicat en terrenys municipals que hi ha en el xamfrà entre el carrer de la Font i el dels Rentadors.

Mitjançant aquestes modificacions i millores, a partir de dimarts es podrà transitar en els dos sentits, des del passeig del Mar i fins a l’avinguda de la Llibertat, passant pels carrers d’Enric Vincke i dels Rentadors, i travessant el mercat setmanal.

Amb aquests canvis es potencia de manera destacada la millora de la circulació al municipi, principalment els dimarts, dia del mercat setmanal, on els desplaçaments amb vehicles queden afectats pel tancament d’un eix tan important com és l’avinguda de Catalunya.

Aquesta mesura és provisional a l’espera d’aplicar la definitiva, un cop finalitzades les obres d’allargament del carrer d’Enric Vincke que actualment s’estan executant i que permetrà la continuïtat d’aquest vial des d’on acaba ara, al carrer de Santiago Bañeras i fins al carrer Riera, a Sant Joan, amb la qual cosa Palamós comptarà amb un eix viari que connectarà de manera directa els dos extrems del municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp