Dimarts vinent Palamós estrenarà CineXic, el circuit estable de projeccions de cinema infantil europeu en català

L’Ajuntament de Palamós mitjançant Àrea de Cultura s’ha sumat al circuit estable de projeccions de cinema infantil europeu en català, CineXic. Aquesta és una iniciativa que promou Òmnium Cultural arreu del territori, amb la col•laboració de Drac Màgic i MODIband a través de les distribuïdores de pel•lícules infantils Pack Magic i Rita&luca Films.

Es tracta de pel•lícules de denotada qualitat artística i pedagògica els continguts de les quals contenen perspectiva de gènere, respecte a la diversitat i foment dels drets socials i universals.

Per encetar aquest cicle a Palamós la primera projecció serà el de la pel•lícula d’animació anglesa El Nadal del senyor branquilló i l’escombra voladora (a partir de 3 anys), que es projectarà al teatre La Gorga, el dimarts vinent dia 7 de desembre a les 12 h, i serà gratuïta per a tothom.

El calendari que es proposa és d’una pel•lícula cada mes, de desembre a abril, dirigida a un públic familiar d’entre 3 i 12 anys. A partir de l’estrena i, de gener a abril, les projeccions tindran lloc un diumenge de cada mes a les 12 del migdia a La Gorga. L’entrada per als menors de 13 anys serà sempre gratuïta, mentre que per als majors d’aquesta edat el cost serà de 3 €.

La resta dels títols programats són: el 9 de gener Ernest&Celestine (a partir de 3 anys), el 6 de febrer El bosc de Haquivaqui, el 6 de març La revolta dels contes (a partir de 7 anys), i el 3 d’abril Bon dia món! (a partir de 7 anys). El Teatre La Gorga disposa de l’equipament professional necessari per a poder projectar les pel•lícules amb qualitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat