Dimecres el Pavelló d’Esports de Palamós acollirà el partit de bàsquet entre el Club Esportiu Palamós i el Florida International University (USA)

El Club Esportiu Palamós organitzarà el proper dimecres 21 d’agost, un interessant partit de bàsquet que enfrontarà l’equip sénior masculí A d’aquesta entitat esportiva local, amb els integrants del conjunt nord-americà dels FIU Panthers (Florida International University).

Aquest interessant partit, s’iniciarà a les 20 h al Pavelló Municipal d’Esports (plaça Vila-romà, 1) i comptarà amb l’entrada gratuïta per a tot el públic assistent.

Els FIU Panthers
L’equip dels Estats Units, FIU Panthers, format per joves de 19 a 24 anys, participa actualment a la prestigiosa lliga de bàsquet universitària NCAA, i durant aquests dies es troba fent una estada d’entrenament a Barcelona.

Aquest és un equip en alça que té com a objectiu seguir pujant en la classificació. En aquest sentit l’equip va fitxar un nou entrenador, Anthony Evans, que en el seu primer any en el càrrec ha aconseguit el millor percentatge de victories.

Els FIU Panthers (Florida International University) han finalitzat la darrera temporada de la lliga NCAA amb 23 victòries i han acabat en la posició 14 d’un total de 25. Aquest equip nord-americà també juga en la conferència Sun Belt de la Lliga Universitària, on ha finalitzat la temporada en tercera posició.

25è aniversari del Club Esportiu Palamós
El partit de bàsquet del proper dimecres s’emmarca dins la celebració del 25è aniversari del Club Esportiu Palamós.

El Club Esportiu Palamós de Bàsquet es va fundar el 22 d’abril de 1988, donant continuïtat a la secció d’aquest esport que es va crear anteriorment a l’escola la Salle Palamós.

L’objectiu d’aquesta reconeguda entitat esportiva palamosina és principalment el perfeccionament dels joves esportistes de bàsquet locals a partir de la categoria infantil, a més de participar en competicions federades a través de la Federació Catalana de Basquet.

Amb 25 anys de vida (1988-2013), el club compta actualment amb un total de vuit equips mitjançant els quals s’han aconseguit destacats títols al llarg de les diverses temporades assolides.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat