Dissabte es representarà al Teatre La Gorga la comèdia d’embolics “Cunyades”, interpretada per Àngels Bassas, Mònica Pérez, Fermí Fernández i Jordi Ríos

Dissabte vinent, 21 d’octubre, a les 20:30 h, el Teatre La Gorga de Palamós acollirà la representació de l’espectacle “Cunyades”, una obra escrita i dirigida per Ramon Grau, i protagonitzada pels reconeguts/des actors i actrius Àngels Bassas, Mònica Pérez, Fermí Fernández i Jordi Ríos.

Aquesta divertida comèdia d’embolics explica la història, principalment, de la Berta i la Sara, que són cunyades, casades amb en Pere i en Pau Planas, dos germans de caràcter afable que sempre s’han portat molt bé entre ells.

Quan en Manel Planas, propietari de la “Impremta Planas i Fills” es mor, el negoci passa a mans dels seus dos hereus. En aquest moment les dues cunyades, que sempre es barallen i que són absolutes dominadores dels seus marits, inicien una lluita amb l’objectiu de conquerir les regnes del negoci familiar.

La representació d’aquesta obra forma part de l’àmplia programació d’espectacles professionals que durant l’any tenen lloc al teatre la Gorga sota l’organització l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

Entrades anticipades

Les entrades per a poder assistir a la representació de l’obra “Cunyades” es poden adquirir de manera anticipada a través del web: www.lagorga.cat; a les oficines de l’Àrea de Cultura (c/ Ave Maria 3, 2n pis) de 9 a 15 h, o el mateix dissabte 21 d’octubre, a partir de les 19.30 h, a la taquilla del Teatre La Gorga. El preu de les localitats és de 18 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat