Dissabte Palamós obrirà una nova edició de la tradicional fira comercial “ForaStoc”

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran demà dissabte vinent 5 de març, a la fira comercial –ForaStoc- “Embalem l’Hivern”, que té lloc a Palamós coincidint amb el període de rebaixes.

Aquesta activitat, organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur) amb la col•laboració l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, forma part de l’oferta de fires comercials que té el municipi, que també compta amb la “Palamóswing” que té lloc el mes de juny, i la “Dolce Vita” del mes d’agost.

La fira “ForaStoc” s’obrirà dissabte a les 10 h del matí i s’allargarà fins a les 21 h de la nit. Les parades seran ubicades als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Preus econòmics i descomptes especials
Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants, amb la mateixa qualitat i varietat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

Obsequi de xocolata desfeta
L’organització obsequiarà els clients que facin les seves compres a les diverses parades de la fira, amb un val per a poder degustar gratuïtament una xocolata desfeta.

Activitat solidària
Enguany aquesta tradicional activitat comercial inclourà una parada ubicada a la plaça dels Arbres destinada a la recollida d’ajuda per a la ciutadania d’Ucraïna.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat