Dissabte tindrà lloc la segona representació de l’obra “No és tan fàcil” de la formació palamosina Traca Teatre

El proper dissabte 12 d’octubre, el teatre La Gorga de Palamós obre de nou les seves portes per acollir una representació de la formació teatral local Traca Teatre, que enguany celebra el seu cinquè aniversari.

Amb motiu d’aquesta celebració s’han programat dues representacions del seu espectacle “No és tan fàcil”. La primera va tenir lloc el dissabte passat 5 d’octubre, amb molt bona acollia de públic; i la propera serà aquest dissabte dia 12, a les 22 h.

“No és tan fàcil” esdevé una divertida comèdia que compta amb una dotzena de joves actors i actrius que donen vida als seus personatges. Sota la direcció de Núria Lisbona i de Sergi Codina, que ha adaptat el text de Paco Mir, autor de l’obra, aquest espectacle presenta la història del Quique que té com a objectiu deixar la seva dona i, per això, seguirà els consells d’un cambrer, el Lucas, el qual li donarà les millors tàctiques per aconseguir-ho.

Aportació econòmica en funció del grau de satisfacció
L’entrada per a poder assistir a aquesta representació de l’obra “No és tan fàcil” és gratuïta i es deixa al parer dels espectadors fer algun tipus d’aportació econòmica al final de la representació en funció del grau de satisfacció que l’espectacle els hagi suposat.

Durant aquests cinc anys d’activitat, la jove formació teatral palamosina Traca Teatre ha estrenat un total de cinc espectacles, un per any, destacant títols com “Carrer de la Felicitat número 19” o “Això no és vida”, amb la característica que totes han estat comèdies.

Actualment Traca Teatre i la veterana Agrupació Teatral La Gespa de Palamós tenen establert un acord mitjançant el qual els permet col•laborar conjuntament en la realització de projectes escènics fomentant l’activitat teatral al municipi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp