Diumenge els carrers de Sant Joan s’ompliran un any més de flors i cultura

L’Associació de Veïns de Sant Joan amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitzarà el proper diumenge dia 16 de maig, l’activitat “Sant Joan Florit”, l’exposició de flors i plantes d’aquest popular barri palamosí.

Aquesta proposta tindrà lloc durant tot el dia, a partir de les 10 del matí i fins a les 20 h del vespre, i es durà a terme a tot l’àmbit del nucli antic de Sant Joan.

Carrers d’aquest sector i els balcons i finestres de les cases que hi ha ubicades, lluiran els colors de les plantes i les flors exposades, amb un total de sis carrers i passatges engalanats, i dinou espais, patis i jardins particulars decorats amb flors, que aplicant les mesures de prevenció de contagis Covid, enguany no es permetrà l’accés als espais privats, però si seran plenament visibles des del carrer.

Activitats paral•leles
Enguany i amb motiu de les restriccions per la Covid no es comptarà amb les parades d’artesania i art floral, però sí amb activitats paral•leles, totes elles amb l’aplicació de les mesures per prevenir possible contagis de Covid.

És el cas de la mostra de pintura d’artistes locals, homenatge Josep Adroher, que de 10 a 15 i de 17 a 20 h, es podrá veure a la plaça Major de Sant Joan. També l’exposició de cal•ligrafia il•lustrada a càrrec de Marc Boix, que es mostrarà d’11 a 14 i de 17 a 20 h a l’edifici de la rectoria.

A les 11.15 h es realitzarà el tradicional repic de les campanes de l’església de Santa Eugènia, que a partir de les 12 h acollirà el concert que realitzarà la formació Palamós Gospel Choir; o el que durà a terme a les 17 h, el músic Amós Pérez, sota el nom “Flors, música i poesia”.

L’activitat “Sant Joan Florit” també inclou el concurs fotogràfic a Instagram, que amb l’etiqueta #santjoanflorit2021 premiarà la foto que millor reculli l’exposició de flors i plantes.

L’organització també ha posat a disposició dels veïns que ho desitgin i al preu d’un euro, el domàs del “Sant Joan Florit” per a ser ubicat a la finestra o balcó de cada habitatge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp