Diumenge Palamós obrirà la temporada de platja a la Costa Brava, amb una nova edició “d’El Primer Bany de l’Any”

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós organitzarà, el proper diumenge 21 d’abril, una nova edició de l’activitat popular i festiva “El Primer Bany de l’Any”, mitjançant la qual cada any, coincidint amb el període festiu de Setmana Santa, Palamós dona el tret de sortida a la temporada de platja i a l’ús lúdic del seu espai litoral.

Tot està a punt a Palamós per poder realitzar aquesta gran festa que tindrà lloc a la platja Gran de Palamós, amb inscripció totalment gratuïta i oberta a tothom.

Les persones que vulguin realitzar aquest “El Primer Bany de l’Any”, hauran d’adreçar-se, el pròxim diumenge a partir de les 11.30 h, a l’Àrea Activa de la platja, concretament a la carpa que el Departament de Turisme té ubicada al bell mig de la platja Gran de Palamós.

L’activitat s’iniciarà amb una sessió d’escalfament. Posteriorment es demanarà tots els participants que se situïn davant la passera d’accés a l’aigua per tal d’oficialitzar, a partir de les 12 h, “El Primer Bany de l’Any”.

Col•laboració del Club de Natació Palamós
Un any més aquesta activitat comptarà amb la participació del Club Natació Palamós, que a partir de les 9 h del matí i previ a la banyada popular organitzarà un clínic de natació i test de neoprens a càrrec d’un professional de la natació en aigües obertes i adreçat a totes les persones que ho desitgin, tenint en compte que cal inscripció prèvia mitjançant el web de l’entitat (www.clubnatacioplamos.cat). Aquesta activitat es complementarà a les 11 h, amb una nedada d’uns 800 metres per la badia del municipi.

A les 12 h, tots a l’aigua!
A les 12 h en punt, tots els nedadors i nedadores participants en el “Primer Bany de l’Any” juntament amb els membres del Club Natació Palamós s’ubicaran a la platja Gran i ran d’aigua per, un cop soni el senyal, llançar-se al mar i oficialitzar el bany.

Un cop finalitzada l’activitat aquàtica s’oferirà una tassa de brou calent a tots els participants. Precisament aquesta tassa també és commemorativa i l’organització l’obsequiarà a totes les persones que es banyin. La festa “d’El Primer Bany de l’Any”, estarà amenitzada amb música ambient.

Gestió integral del litoral
“El Primer Bany de l’Any”, esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització del producte redefinint l’espai litoral del municipi com un indret idoni per al desenvolupament d’activitats de tota mena (econòmiques, lúdiques, esportives, culturals).

Dins aquest projecte que dóna valor turístic a aquest espai, s’inclou la gestió integral del litoral i dels serveis que hi són necessaris (neteja, instal•lacions de dutxes, papereres), així com l’equipament lúdic i esportiu que hi ubica l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, o les empreses que gestionen serveis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat