Diumenge tindrà lloc a Palamós la segona edició de la cursa solidària Oncoextreme

El proper diumenge 8 de maig l’entitat Club Esportiu Palamós en col•laboració amb la Fundació Oncolliga Girona organitzaran la segona edició de la cursa solidària palamosina Oncoextreme.

La prova esportiva s’iniciarà a les 8 h del matí a la platja de Castell amb dos recorreguts d’obstacles de 8 i 15 quilòmetres cadascun que passaran per diversos indrets litorals d’aquest d’estacat espai natural.

Circuits per a totes les edats
Els dos circuits previstos tindran un itinerari circular, amb sortida i arribada a la platja de Castell, a Palamós. Durant aquests itineraris s’hauran de superar una vintena d’obstacles de diversa dificultat.

El circuit més curt està pensat per fer en família: els nens a partir de 10 anys poden superar els obstacles tot sols i els menors d’aquesta edat ho poden intentar amb l’ajuda dels pares.

Aquesta activitat lúdica i esportiva té com a finalitat recollir fons per a l’entitat Oncolliga Girona, que els destinarà a millorar la qualitat de vida dels malalts de càncers i els seus familiars dins els programes que realitza aquesta entitat gironina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat