Diumenge tindrà lloc una nova edició del “Sant Joan florit i artesà”

L’Associació de Veïns de Sant Joan amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, organitzarà el proper diumenge dia 13 de maig, l’activitat “Sant Joan Florit i Artesà”, l’exposició de flors i plantes al nucli antic d’aquest popular barri palamosí.

Aquesta proposta tindrà lloc de les 10 del matí a les 20 h del vespre, arribant ara a la seva catorzena edició després que s’iniciés l’any 2004 coincidint amb els actes de celebració que Sant Joan va dedicar al Pubillatge de la Sardana.

Un ampli programa d’activitats
Més d’una cinquantena de parades d’artesania i art floral s’ubicaran als principals carrers del nucli de Sant Joan que tindrà la plaça Major com a punt central. Tot aquest àmbit restarà totalment tancat a la circulació de vehicles.

A banda de les activitats florals i artesanals l’Associació de Veïns organitzarà activitats paral•leles, amb el lliurament de premis a partir de les 11.15 h del concurs de redacció organitzat per la biblioteca El Caliu.

A aquesta hora també es realitzarà un repic de les campanes de l’església de Santa Eugènia que, com és tradicional, lluirà una destacada catifa de flors a les escales que donen accés a la portalada principal.

Un any més el programa d’activitats oferirà durant tot el dia espectacles musicals i de dansa així com les passejades amb poni adreçades als infants.

A les 11.30 h s’obriran les actuacions a l’escenari de la plaça de Sant Joan, amb la participació de la formació coral Palamós Gospel Choir; i li seguiran a les 12.30 h el Coro Rociero Azahares, l’espai de música de l’escola Vedruna i tancarà les actuacions del matí l’espectacle de dansa del ventre de l’escola Anna Dial.

L’arrossada popular a l’era de Can Fesol
Entre les diverses propostes previstes cal fer esment a la tradicional arrossada popular que un any més elaborarà la Colla Gegantera de Palamós i que se servirà a partir de les 14.30 h a l’era de Can Fesol.

Els tiquets per a l’arrossada es poden comprar a la Llar d’Infants Kumbaià. Hi haurà taules i cadires i només caldrà portar plats i coberts.

A partir de les 17 h l’activitat musical es concentrarà a l’escenari de la plaça de Sant Joan, amb una primera actuació a càrrec del Coro Rociero Añoranzas del Sur. Precisament la música coral escolar serà la protagonista a partir de les 18 h amb la participació de diverses formacions de les escoles Vila-romà, La Salle/Vedruna i La Vila. Les propostes musicals es tancaran a partir de les 19 h amb els ritmes de salsa i bachata a càrrec de “Christopher”.

Durant tot el dia l’Associació de Veïns de Sant Joan tindrà ubicada una parada on s’informarà de les activitats de l’entitat i es facilitarà la inscripció com a soci a totes aquelles persones interessades a formar part d’aquesta associació veïnal.

50è aniversari de la Llar d’infants Kumbaià
A l’activitat festiva de diumenge a Sant Joan se li sumarà la jornada de portes obertes de la Llar d’infants Kumbaià i la Trobada d’escoletes de bàsquet que aquesta llar organitzarà de 10 a 13 h a la plaça de Mossèn Gumersind dins els actes commemoratius del seu 50è aniversari del Kumbaià que tenen lloc durant aquest any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp