Diumenge tindran lloc els actes de la 53a edició de l’Aplec de la Sardana de Palamós

Aquest pròxim diumenge 31 de juliol Palamós celebrarà la 53a edició de l’Aplec de la Sardana, que sota l’organització de l’Agrupació Sardanista Costa Brava i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, esdevé un dels aplecs més veterans de les comarques gironines.

L’activitat tindrà lloc un any més al parc municipal de l’Arbreda. L’Aplec palamosí concentrarà la seva activitat en un programa doble, de tarda i nit.

La primera sessió de les 18 a les 21 h, serà a càrrec de les cobles Baix Empordà i La Principal d’Amsterdam. Posteriorment de les 21 i fins a mitjanit, arribarà el torn per a les cobles Tres Vents i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Durant aquesta destacada ballada s’interpretaran una vintena de sardanes i també hi haurà rifes, regals, i degustacions de bunyols i garnatxa.

El gran concert de sardanes de la Costa Brava
Després de la festa de l’Aplec, l’Agrupació Sardanista Costa Brava ja prepara per al pròxim dimecres 3 d’agost, a les 22 h i també a l’Arbreda municipal, la nova edició del prestigiós “Concert de Sardanes de la Costa Brava-Memorial Ricard Viladesau”, inclòs dins la programació del festival “Amb So de Cobla”.

Aquest concert tan especial, que enguany arriba a la 22a edició, comptarà com és habitual amb les prestigioses cobles Montgrins i la Principal de la Bisbal, que interpretaran una quinzena de sardanes, que tocaran les dues cobles de manera alternativa durant la primera part i, conjunta, a la segona.

Entrades ja a la venda
L’Agrupació Sardanista Costa Brava ja ha posat a la venda les entrades per a poder assistir a aquest concert, i que es poden adquirir anticipadament al web: www.lagorga.cat.

Els preus de les localitats per aquest concert són de 15 €, mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós és de 5 €.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp