Diumenge tindran lloc els actes del 48è Aplec de la Sardana de Palamós

Aquest pròxim diumenge 24 de juliol Palamós celebrarà el 48è Aplec de la Sardana, que sota l’organització de l’Agrupació Sardanista Costa Brava i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, esdevé un dels aplecs més veterans de les comarques gironines.

L’activitat tindrà lloc un any més al parc municipal de l’Arbreda. L’Aplec palamosí concentrarà tota la seva activitat en una sola sessió maratoniana de tarda-nit. D’aquesta manera l’activitat s’iniciarà a partir de les 17.30 h i finalitzarà a les 12 h de la nit.

Enguany les cobles protagonistes de l’Aplec palamosí seran: Jovenívola de Sabadell, Ciutat de Girona i Baix Empordà. Durant aquesta destacada ballada s’interpretaran una vintena de sardanes i també hi haurà rifes, regals, i degustacions de bunyols i garnatxa.

El gran concert de sardanes de la Costa Brava
Després de la festa de l’Aplec, l’Agrupació Sardanista Costa Brava ja prepara per al pròxim 3 d’agost, a les 22 h i també a l’Arbreda municipal, la nova edició del prestigiós “Concert de Sardanes de la Costa Brava-Memorial Ricard Viladesau”.

Aquest concert tan especial, que enguany arriba a la 16a edició, comptarà com és habitual amb les prestigioses cobles Montgrins i la Principal de la Bisbal, que interpretaran una quinzena de sardanes, que tocaran les dues cobles de manera alternativa durant la primera part i, conjunta, a la segona.

Entrades ja a la venda
L’Agrupació Sardanista Costa Brava ja ha posat a la venda les entrades per a poder assistir a aquest concert, i que es poden adquirir anticipadament a les oficines del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Palamós –c/ Ave Maria, 3, 2n pis- de 9 a 16 h.

Les entrades del Concert de Sardanes de la Costa Brava també es podran adquirir aquest proper diumenge durant la realització de l’Aplec en el punt d’atenció que l’Agrupació Sardanista Costa Brava ubicarà en el parc de l’Arbreda.

Els preus de les localitats per aquest concert són de 18 € (numerades) i de 15 € (general), mentre que per als socis de l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós és de 12 € (numerades) i de 10 € (general).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp