Divendres tindrà lloc la presentació del nou volum dels quaderns del Premi de Recerca Vila de Palamós i del veredicte de la convocatòria 2013-2014

Aquest proper divendres 25 d’abril, es presentarà un nou volum de la col•lecció de quaderns del Premi de Recerca Vila de Palamós, el treball guanyador de l’edició anterior: Benvinguts a Palamós i guia turística, de Raquel Hidalgo Freixa.

L’acte de presentació d’aquest nou volum, de resum del premi guanyador de l’any passat, tindrà lloc a la sala noble de l’Ajuntament de Palamós, a les set de la tarda.

El treball publicat
El nou volum és el quadern número 7 de la col•lecció de treballs guanyadors del Premi de Recerca Vila de Palamós.

La novetat de la publicació d’aquest any és que incorpora en la seva pàgina central una mostra a tot color de part de la guia turística elaborada per l’autora, Raquel Hidalgo.

La guia turística era el producte final del treball de recerca i anava precedit d’una memòria d’elaboració, que és pròpiament el treball que s’ha resumit. Les quatre pàgines centrals del quadern estan dedicades, doncs, a la Guia Turística de Palamós 2012-2013, i són una reproducció de les cobertes i de l’índex de la guia original.

Documents consultables al web municipal
Aquests documents, el quadern núm. 7, resum del treball, i la Guia Turística completa, es podran consultar, a partir de divendres, al web de l’Ajuntament de Palamós, al punt d’interès del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós (SAMP), juntament amb els quaderns dels anys anteriors.

Veredicte del Premi de Recerca 2013-2014
Pel que fa a la convocatòria del Premi de Recerca d’aquest any el jurat, reunit el dijous 10 d’abril al Servei d’Arxiu Municipal, va manifestar de manera unànime que cap dels quatre treballs candidats reunien prou elements per ser guanyadors del Premi de Recerca Vila de Palamós.

De manera que el veredicte del jurat d’aquesta catorzena convocatòria ha estat que el Premi 2013-2014 quedi desert.

Un premi que incentiva l’estudi de l’àmbit local
El Premi de Recerca Vila de Palamós, que des de l’any 2000 organitza el Servei d’Arxiu Municipal de Palamós, és un projecte de foment de la recerca de la realitat present i històrica de Palamós, que juntament amb la beca Cooperativa La Equitativa recorden el compromís de l’Ajuntament de Palamós amb l’antiga entitat cooperativa d’impulsar i promoure el coneixement de Palamós.

El treball guanyador de cada edició es publica l’any següent de manera resumida en forma de quadern, i es pot consultar i descarregar al web de l’Ajuntament de Palamós dins del punt d’interès del Servei d’Arxiu Municipal de Palamós (SAMP).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat