Doble celebració centenària al centre Palamós Gent Gran

El centre mixt, sanitari i social, Palamós Gent Gran, celebra avui, 1 de setembre, un doble aniversari de dues de les seves residents.

Es tracta de Concepció Cubó Sánchez i Ascensión Ruiz González, que coincideixen en la destacada edat de cent anys.

Per aquest motiu aquest centre ha preparat un acte de celebració i homenatge al qual s’hi ha sumat família, amics i professionals del Palamós Gent Gran.

Aquest acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Palamós i president dels Òrgans de Govern de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, Lluís Puig; la regidora de Gent Gran, Laura Lafarga, i la directora del Palamós Gent Gran, Nuri Comes, que les han pogut felicitar personalment, en nom del municipi i del SSIBE, amb l’obsequi d’un ram de flors.

Concepció, Conxita per la família, és nascuda a Palamós, té un fill, una neta, dos besnets i està ingressada a la residència de Palamós Gent Gran des de fa cinc anys.

Ascensión, nascuda a Linares (Jaén) però resident fins fa sis anys a Platja d’Aro, té quatre fills, tres nois i una noia, vuit nets i nou besnets, i actualment està ingressada a la residència de Palamós Gent Gran.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat