Dolors Moret Ferriol és la palamosina de més edat amb 109 anys

Ahir diumenge, 10 de gener, la palamosina Dolors Moret Ferriol va celebrar el seu aniversari, arribant als cent nou anys, la persona de més edat actualment al municipi.

Per aquest motiu l’Ajuntament de la vila va felicitar la senyora Moret amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li van lliurar l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Natàlia Casellas.

La celebració es va realitzar, en companyia de la seva família, a la residència de Lola Moret, situada al barri de Mas Guàrdies, a Palamós. Les flors i les felicitacions d’amics i veïns van ser els elements protagonistes d’aquesta celebració.

Aquest acte també va comptar amb la presència de dos destacats representants del municipi de Begur, vila on va néixer Moret, concretament de l’alcalde begurenc, Joan Loureiro, i de la regidora d’Acció Social d’aquest municipi, Encarnació Garcia.

Dolors Moret Ferriol
Nascuda l’any 1907, la senyora Moret va dedicar tota la seva vida professional a l’ofici de telefonista que va realitzar al municipi de Begur, des dels 13 anys i fins a la seva jubilació.

Des de fa vint-i-quatre anys Lola Moret resideix a Palamós on també viu una part de la seva família, fills i néts. Casada amb Martí Platja Congost, de Begur, van tenir un fill Pere Platja Moret (propietari de l’Hotel Marina a Palamós fins a la seva mort).

Posteriorment Dolors Moret es va casar en segones núpcies amb Ricard Isern Sau, resident a Torrent, amb el qual va tenir dos fills més, Ricard i Dolors Isern Moret.

Vídua dels seus dos marits, la senyora Dolors Moret Ferriol té actualment dos fills, set néts, tretze besnéts i dos rebesnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat