Dolors Puig Ribot és la palamosina de més edat amb 106 anys

Ahir dimecres, 22 de gener, la palamosina Dolors Puig Ribot ha celebrat el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 106 anys, actualment la persona de més edat al municipi.

L’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Puig amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li van lliurar ahir, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i la regidora de Gent Gran, Laura Lafarga.

La celebració es va realitzar en companyia de la seva família, a la residència de Dolors Puig, situada al barri de l’Eixample, a Palamós. Les felicitacions dels familiars i amics van ser els elements protagonistes d’aquesta destacada celebració.

Dolors Puig Ribot
Nascuda l’any 1914 al municipi de Pals, la senyora Puig va dedicar bona part de la seva vida a ajudar la família en la casa pairal i amb les tasques pròpies del camp.

Casada amb Domingo Servià Carreras van tenir tres fills, un noi i dues noies. Vídua des del 1984, Dolors Puig va fixar fa 14 anys i de manera definitiva la seva residència a Palamós, on viu una part de la seva família.

La senyora Dolors Puig té actualment dues filles, tres néts i tres besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat