Dolors Puig Ribot és la palamosina de més edat amb 107 anys

Avui divendres 22 de gener, la palamosina Dolors Puig Ribot ha celebrat el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 107 anys, actualment la persona de més edat al municipi.

L’Ajuntament de Palamós ha felicitat la senyora Puig amb l’obsequi d’un ram de flors i una carta de felicitació de l’alcalde, que en nom del municipi se li ha fet arribar al seu domicili, ja que amb motiu de les mesures aplicades per a la prevenció de contagis de la pandèmia, l’alcalde de Palamós i la regidora de Gent Gran, no li han pogut lliurar en mà, a casa seva, com ha estat tradicional en els darrers anys i des del centenari de la senyora Puig.

La celebració del 107 aniversari s’ha realitzat només en companyia de la família amb la qual comparteix residència Dolors Puig, i que es troba situada al barri de l’Eixample, a Palamós.

Dolors Puig Ribot
Nascuda l’any 1914 al municipi de Pals, la senyora Puig va dedicar bona part de la seva vida a ajudar la família en la casa pairal i amb les tasques pròpies del camp.

Casada amb Domingo Servià Carreras van tenir tres fills, un noi i dues noies. Vídua des del 1984, Dolors Puig va fixar fa 14 anys i de manera definitiva la seva residència a Palamós, on viu una part de la seva família.

La senyora Dolors Puig té actualment dues filles, tres néts i tres besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat